Over GoedGebruik

Mogelijk gemaakt door
Gezond & Zeker

17.047.868 Weergaven op YouTube

Over GoedGebruik

Oorspronkelijk is GoedGebruik een verbetertraject vanuit het ZonMw Zorg voor Beter programma gericht op zelfredzaamheid van cliënten door beter en meer gebruik van hulpmiddelen en technologie. Na afloop va de projectperiode is het project onder verantwoordelijkheid van LOCOmotion doorgestart. In 2021 is de GoedGebruik website grondig geactualiseerd met financiering van RegioPlus.

GoedGebruik wordt uitgevoerd door LOCOmotion: Hanneke Knibbe j.j.knibbe@gmail.com en Nico Knibbe nico@knibbe.info . Copyright © 2021. LOCOmotion BV, Bennekom.

Niets van deze website mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever gebruikt worden voor overname in andere gedrukte, geprinte, digitale of welke andere vorm dan ook. We maken een uitzondering voor niet-commercieel gebruik voor intern gebruik door zorginstellingen. Wel zal dan altijd een juiste en volledige bronvermelding moeten plaatsvinden.

De inhoud van deze website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Noch de schrijvers, noch de uitgever stellen zich echter aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van eventuele onjuistheden en/of onvolkomenheden. Ondanks de informatie die te vinden is op deze website zal altijd de officiële gebruiksaanwijzing van hulpmiddelen gevolgd moeten worden en zodoende voorrang moeten krijgen boven de informatie in deze uitgave.

Heb je deze filmpjes al gezien?

9.2 Verzorgend Wassen: gevolgen voor de zorgorganisatie
Bekijk
11.3 Het tillen van objecten, broertjes of zusjes tijdens kraamzorg
Bekijk
1.3.4 Zijwaarts verplaatsen met glijzeil (duwen)
Bekijk
9.13 Verzorgend Wassen: washandjes hergebruiken?
Bekijk

Deze website is ontwikkeld door Gezond & Zeker en LOCOmotion, in opdracht van de regionale werkgeversorganisaties verenigd in RegioPlus.