Over GoedGebruik

Mogelijk gemaakt door
Gezond & Zeker

16.071.107 Weergaven op YouTube

Over GoedGebruik

Oorspronkelijk is GoedGebruik een verbetertraject vanuit het ZonMw Zorg voor Beter programma gericht op zelfredzaamheid van cliënten door beter en meer gebruik van hulpmiddelen en technologie. Na afloop va de projectperiode is het project onder verantwoordelijkheid van LOCOmotion doorgestart. In 2021 is de GoedGebruik website grondig geactualiseerd met financiering van RegioPlus.

GoedGebruik wordt uitgevoerd door LOCOmotion: Hanneke Knibbe j.j.knibbe@gmail.com en Nico Knibbe nico@knibbe.info . Copyright © 2021. LOCOmotion BV, Bennekom.

Niets van deze website mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever gebruikt worden voor overname in andere gedrukte, geprinte, digitale of welke andere vorm dan ook. We maken een uitzondering voor niet-commercieel gebruik voor intern gebruik door zorginstellingen. Wel zal dan altijd een juiste en volledige bronvermelding moeten plaatsvinden.

De inhoud van deze website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Noch de schrijvers, noch de uitgever stellen zich echter aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van eventuele onjuistheden en/of onvolkomenheden. Ondanks de informatie die te vinden is op deze website zal altijd de officiële gebruiksaanwijzing van hulpmiddelen gevolgd moeten worden en zodoende voorrang moeten krijgen boven de informatie in deze uitgave.

Heb je deze filmpjes al gezien?

2.1.11. Van zit naar zit met Opstastoel
Bekijk
3.14 Zelf steunkous (gesloten teen) aantrekken met HandyFix
Bekijk
1.2.5 Kanteling & zijwaarts met glijzeil en evt. (steek)laken
Bekijk
1.5.2 Weer gaan liggen in bed met hulp van het bed
Bekijk

Deze website is ontwikkeld door Gezond & Zeker en LOCOmotion, in opdracht van de regionale werkgeversorganisaties verenigd in RegioPlus.