Vlaams VerV Webinar ZelfredzaamheidsRadar

Mogelijk gemaakt door
Gezond & Zeker

17.047.868 Weergaven op YouTube

Vlaams VerV Webinar ZelfredzaamheidsRadar

De internationale samenwerking tussen Vlaanderen en Nederland krijgt steeds meer vorm. In Nederland worden door Gezond & Zeker regionale studiedagen voor ErgoCoaches georganiseerd, en bijna jaarlijks een grote Innovatiedag. Het laatste staat gepland voor 13 Mei 2024.

In Vlaanderen heeft men ervoor gekozen met name de Arbo experts, beleidsmakers, fysiotherapeuten en ergotherapeuten te ondersteunen. Dat is georganiseerd in de VerV, de Vlaamse Ergonomie Vereniging. Een voorbeeld van wat de VerV aanbiedt is een uitgebreid webinar over de ZelfredzaamheidsRadar, want ook in Vlaanderen ziet men de potentie van deze tool om expliciet en aan de hand van het positieve gesprek te werken aan autonomie, inclusie en zelfredzaamheid van mensen met een beperking. Bekijk hier het webinar in prachtig Vlaams.

O ja, ….. mocht je van plan zijn naar Frankrijk of Wallonië te verhuizen, dan kan je ook via VerV oefenen met de Franstalige TilThermometer ( de ‘Thermomètre de levage’). 

 

Deze website is ontwikkeld door Gezond & Zeker en LOCOmotion, in opdracht van de regionale werkgeversorganisaties verenigd in RegioPlus.