Twee nieuwe Gezond & Zeker Regiodagen!

Mogelijk gemaakt door
Gezond & Zeker

16.071.107 Weergaven op YouTube

Twee nieuwe Gezond & Zeker Regiodagen!

Gezond & Zeker organiseert 3 april (Eindhoven) en 16 mei (Deventer) twee Regiodagen. Zo’n Regiodag staat in het teken van het ontwikkelen en delen van kennis over het terugdringen en voorkomen van verzuim onder zorg- en welzijnsmedewerkers. Zin in? Geef je hier op. 

 

3 april: Parktheater Eindhoven

Als bezoeker van de Gezond & Zeker Regiodag Eindhoven kun je een keuze maken uit verschillende workshops die in twee rondes tijdens het programma worden gegeven. Thema’s die aan bod komen in de workshops zijn o.a. rouw en verlies, haptonomie en het omgaan met lastig en dwingend gedrag. Op de Hulpmiddelenmarkt presenteren bedrijven en organisaties de nieuwste innovaties en hulpmiddelen. De dag eindigt met een prachtig theaterstuk door het Matzer theater. In hun voorstelling ‘broos’ nemen zij je mee in wat het betekent om naast je werk ook mantelzorger te zijn. Kijk hier voor het volledige programma van deze Regiodag en voor de mogelijkheid tot aanmelden. De Gezond & Zeker Regiodag Eindhoven wordt georganiseerd in samenwerking met Transvorm en Zorg aan Zet.

 

16 mei: Deventer Schouwburg

Als bezoeker van de Regiodag Deventer kun je een keuze maken uit verschillende workshops die in twee rondes tijdens het programma worden gegeven. Thema’s die aan bod komen in de workshops zijn o.a. positief motiveren, haptonomie en ondersteunende diensten. Op de Hulpmiddelenmarkt presenteren bedrijven en organisaties de nieuwste innovaties en hulpmiddelen.  We eindigen de dag met theater en muziek dankzij het Spiegeltheater. Ad-Just Bouwman zet inspirerende momenten uit het werk van zorgprofessionals om in spel en zang. Kijk hier voor het volledige programma van deze Regiodag en voor de mogelijkheid tot aanmelden. De Gezond & Zeker Regiodag Deventer wordt georganiseerd in samenwerking met WGV Zorg en Welzijn.

Deze website is ontwikkeld door Gezond & Zeker en LOCOmotion, in opdracht van de regionale werkgeversorganisaties verenigd in RegioPlus.