Scouters Keuzehulp Draaien en Verplaatsen in Bed

Mogelijk gemaakt door
Gezond & Zeker

16.071.107 Weergaven op YouTube

Scouters Keuzehulp Draaien en Verplaatsen in Bed

Bij mobiliteit denken we meestal aan lopen, fietsen, autorijden etc. Maar jezelf in bed kunnen verplaatsen is minstens zo belangrijk. Bijvoorbeeld om lekker te kunnen liggen, goed te slapen, decubitus te voorkomen of om makkelijk op de rand van je bed te kunnen gaan zitten om te gaan lopen, naar het toilet te gaan of in je (rol)stoel te gaan zitten. Hiervoor zijn enorm veel oplossingen en hulpmiddelen op de markt.

Met deze Keuzehulp Draaien en Verplaatsen in Bed vind je je weg in het woud van positionerings kussens, gladde lakens, touwladders, pakpalen, verlengde armen, glijdekens, glijzeilen, draaibedden …. en ga zo maar even door. Aan de hand van vijf vragen vind je tips, trucs en het slimste hulpmiddel voor jouw transferprobleem.

Lees hier het artikel wat over de Keuzehulp is gepubliceerd in Ergotherapie Magazine of ga direct door naar de Keuzehulp op Scouters.

Deze website is ontwikkeld door Gezond & Zeker en LOCOmotion, in opdracht van de regionale werkgeversorganisaties verenigd in RegioPlus.