Nieuwe papieren ZelfredzaamheidsRadar

Mogelijk gemaakt door
Gezond & Zeker

16.071.107 Weergaven op YouTube

Nieuwe papieren ZelfredzaamheidsRadar

Dankzij een mooie samenwerking tussen zorgorganisatie Laurens, het Van Kleef Instituut, Scouters en LOCOmotion is er nu een update van de papieren versie van de ZelfredzaamheidsRadar. Inhoudelijk zijn er eigenlijk geen wijzigingen. Hij ziet er vooral weer mooi uit: frisse kleuren en duidelijkere icoontjes.

Nog steeds kun je op de voorkant de zelfredzaamheid van jezelf of je cliënt inschatten op 15 domeinen. En als je op basis daarvan afspraken maakt over hoe je aan het werk gaat met die zelfredzaamheid, dan kun je dat per domein op de achterkant noteren.

Maar uh …. nog steeds op papier? Ondanks dat je de ZelfredzaamheidsRadar prima online kunt invullen, zien we dat de radar vaak (ook) samen met de cliënt (gezellig) op papier wordt ingevuld. Op die manier benadruk je dat de ZelfredzaamheidsRadar een tool is om het gesprek aan te gaan met de cliënt en de eventuele mantelzorg. En dat je de radar dus niet gebruikt om gegevens te verzamelen voor de zorgorganisatie of de verzekeraar.

Bestel je nieuwe ZelfredzaamheidsRadars in setjes van 25 exemplaren voor € 8,- (exclusief verzendkosten en BTW) via het winkeltje van LOCOmotion.  

Deze website is ontwikkeld door Gezond & Zeker en LOCOmotion, in opdracht van de regionale werkgeversorganisaties verenigd in RegioPlus.