Met QR-code naar het goede GoedGebruik filmpje

Mogelijk gemaakt door
Gezond & Zeker

16.870.858 Weergaven op YouTube

Met QR-code naar het goede GoedGebruik filmpje

Hoe krijg je iedereen getraind in het goed gebruik maken van (til)hulpmiddelen? Natuurlijk kun je daarvoor de ruim 250 GoedGebruik films en de daaraan gekoppelde Free Learnings slim inzetten.

Maar hoe handig zou het zijn als je bij elk hulpmiddel een filmpje bij de hand zou hebben waarin precies wordt uitgelegd hoe je met het hulpmiddel moet werken? Of hoe je de manuele transfer uitvoert? Bijvoorbeeld als je nieuw bent op een groep, invalkracht bent, leerling of als je het hulpmiddel niet kent (zoals in de thuiszorg nog wel eens gebeurt).  

Dat is er goed nieuws: via GoedGebruik kun je bij elke techniek of hulpmiddel een QR-code downloaden. Als je die scant met je smartphone krijg je direct het goede filmpje te zien. Uiteraard zonder kosten en zonder in te hoeven loggen. Probeer het maar eens met de QR-code die hiernaast staat.

Wat je dan als zorgorganisatie, of ErgoCoach, nog wel moet doen is het bestickeren van je hulpmiddelen met de betreffende QR-code. Succes!

Deze website is ontwikkeld door Gezond & Zeker en LOCOmotion, in opdracht van de regionale werkgeversorganisaties verenigd in RegioPlus.