Leer alles over fysieke belasting, agressie en werkdruk in zorg en welzijn op de Gezond & Zeker Regiodag!

Mogelijk gemaakt door
Gezond & Zeker

16.944.431 Weergaven op YouTube

Leer alles over fysieke belasting, agressie en werkdruk in zorg en welzijn op de Gezond & Zeker Regiodag!

Op 20 juni 2022 vindt er een Gezond & Zeker Regiodag in de Reehorst in Ede plaats. Alle regionale ergocoaches, veiligheidscoaches, leidinggevenden en P&O en ARBO-professionals zijn hiervoor uitgenodigd. Deze dag staat in het teken van het ontwikkelen en delen van kennis over het terugdringen en voorkomen van verzuim onder zorg- en welzijnsmedewerkers.

Als bezoeker van de Gezond & Zeker Regiodag kun je een keuze maken uit 8 verschillende workshops die in drie rondes tijdens het programma worden gegeven. Thema’s die aan bod komen in de workshops zijn o.a. werkdruk, mentale en fysieke belasting, innovatie en mantelzorg. Je volgt workshops over de Praktijkrichtlijnen fysieke belasting, haptonomisch werken en veilig op huisbezoek gaan. Op de speciaal ingerichte Hulpmiddelenmarkt presenteren bedrijven en organisaties de nieuwste innovaties en hulpmiddelen. Bezoekers kunnen demonstraties bijwonen, informatie inwinnen en producten uitproberen. We eindigen de dag met theater, muziek en humor dankzij een optreden van Arianda Schepens met Hebbes Theater.

Wil je weten wat je kunt verwachten op een Gezond & Zeker Regiodag? Kijk dan deze vlog van zorgprofessional Bram Kemper, hij bezocht in 2019 de Gezond & Zeker Regiodag in Leiden:

De inschrijving voor de Gezond & Zeker Regiodag in Ede is geopend! Kijk hier voor het volledige workshopprogramma, alle informatie en het inschrijfformulier. Leden van werkgeversverenigingen aangesloten bij RegioPlus krijgen korting op de toegang.

Deze website is ontwikkeld door Gezond & Zeker en LOCOmotion, in opdracht van de regionale werkgeversorganisaties verenigd in RegioPlus.