Heb jij ervaring met de ZelfredzaamheidsRadar? Laat het ons weten!

Mogelijk gemaakt door
Gezond & Zeker

16.814.060 Weergaven op YouTube

Heb jij ervaring met de ZelfredzaamheidsRadar? Laat het ons weten!

Scouters heeft in 2023 samen met zorgorganisatie Laurens en LOCOmotion de ZelfredzaamheidsRadar doorontwikkeld. Om ook mensen die uitgerevalideerd zijn, vanuit een revalidatiecentrum of een verpleeghuis, iets praktisch in handen te geven waarmee ze zelf hun zelfredzaamheid kunnen beoordelen en direct tips krijgen over hoe het beter kan.

Nu is Scouters op zoek naar mensen die ervaring hebben met de ZelfredzaamheidsRadar. Ken jij, of ben je zelf iemand die de ZelfredzaamheidsRadar (heeft) gebruikt? Bijvoorbeeld na of tijdens een opname in een revalidatiecentrum? Of misschien gewoon omdat jij, of je client, iets zelfstandig wilde kunnen en niet precies wist hoe?

Heb je ervaring met de ZelfredzaamheidsRadar en wil je deze ervaring delen in een interviewtje met iemand van Scouters? Laat het dan weten via nico@scouters.nl. We nemen dan contact met je op. Want we leren graag van jou. Alvast bedankt!

Deze website is ontwikkeld door Gezond & Zeker en LOCOmotion, in opdracht van de regionale werkgeversorganisaties verenigd in RegioPlus.