GoedGebruik ‘App’

Mogelijk gemaakt door
Gezond & Zeker

16.870.858 Weergaven op YouTube

GoedGebruik ‘App’

GoedGebruik wordt enorm veel gebruikt om instructiefilms te bekijken. Er staan ruim 200 films op, met en zonder hupmiddelen. Als je zo’n film wilt bekijken is het natuurlijk niet veel werk om even www.goedgebruik.nl in te toetsen, maar even klikken op een icoontje op het beginscherm van je tablet of telefoon is nog ietsje makkelijker. Het lijkt dan alsof je een GoedGebruik app hebt, maar feitelijk is het snelkoppeling. Toch werkt het precies zo.

Als je een iPhone hebt ga je naar www.goedgebruik.nl, scroll je naar beneden en tik je op het vierkant met pijl naar boven en klik je tot slot op ‘zet in beginscherm’. Bij Android telefoons gaat het bijna net zo: ga naar www.goedgebruik.nl, tik op de drie puntjes rechts boven in je scherm en selecteer ‘’toevoegen aan startscherm’. Als je graag via dit soort ‘Apps’ werkt kun je ook die van de TilThermometer op je beginscherm zetten. Op het plaatje staan die van de TilThermometer en GoedGebruik naast elkaar.

Deze website is ontwikkeld door Gezond & Zeker en LOCOmotion, in opdracht van de regionale werkgeversorganisaties verenigd in RegioPlus.