17.600 (!) gebruikers online TilThermometer

Mogelijk gemaakt door
Gezond & Zeker

16.071.107 Weergaven op YouTube

17.600 (!) gebruikers online TilThermometer

Zoals je ongetwijfeld weet kun je met de TilThermometer op afdelings-, team- en organisatieniveau in kaart brengen of er sprake is van overbelasting.  

Feitelijk toetst de TilThermometer in hoeverre er volgens de Praktijkrichtlijnen Fysieke Belasting gewerkt wordt. Afgelopen jaar is er voor de VVT (Verpleeghuizen, Verzorgingshuizen en de Thuiszorg) en de Gehandicaptenzorg een online versie gelanceerd die het invullen nog makkelijker maakt: www.tilthermometer.nl  Dat betekent we nu ook meer zicht hebben op het gebruik van de tool. We zijn daarom blij verrast dat er nu al 17.600 mensen de online TilThermometer hebben gebruikt,  meestal deden ze dat twee keer.  Ook internationaal slaat de TilThermometer aan. Er is sinds kort een Engelse versie, de Zweedse Inspectie is bezig met een uitgebreid wetenschappelijk onderzoek en de Belgen werken aan een Vlaamse variant. 

Deze website is ontwikkeld door Gezond & Zeker en LOCOmotion, in opdracht van de regionale werkgeversorganisaties verenigd in RegioPlus.